Den dybe stille ro

Den dybe stille ro - Hallo friendsSHARE IF THIS IS IMPORTANT FOR YOUR FRIENDS, In the article you read this time with the title Den dybe stille ro, We have prepared this article for you to read and retrieve information therein. Hopefully the contents of postings Article business, Article health, Article latest, Article News, Article politics, Article property, Article tips, We write this you can understand. Alright, good read.

Title : Den dybe stille ro
link : Den dybe stille ro

Read too


Den dybe stille ro

Efter sankthans
Vi har passeret sankthans - godt og vel endda - og det kan mærkes ude i naturen.

Slut er det stort set med forårets eksibitionistiske pjank og gøren sig til. Nu er det yngelpleje og genernes videreførsel, der er i højsædet, så sommerroen har sænket sig over det ganske land.

Natten til torsdag tilbragte jeg i Ryssensgrav - et temmelig stort tidligere tørveskær og moseområde på kanten til Store Vildmose nordøst for Pandrup. Selv om det er en typisk nattergale-biotop blev det kun til et par spæde pip lige efter solnedgang. Og så var der stille.

Mit mål var den i landsdelen kun sparsomt forekommende sankthansorm, som burde kunne findes i netop denne mose. Det er en gammel drøm, jeg har. At fotografere sankthansorm, altså. Men det blev nu ikke til noget i denne omgang.

En enkelt gaffelbuk kom i søgeren, og jeg spottede adskillige harer, en ugle af en art og så en skov- eller husmår. Så natten var ikke spildt. Men hvor ville jeg da gerne have set en sankthansorm....


Thus Article Den dybe stille ro

That's an article Den dybe stille ro This time, hopefully can give benefits to all of you. well, see you in posting other articles.

You are now reading the article Den dybe stille ro with the link address https://ifthisisforyour.blogspot.com/2017/07/den-dybe-stille-ro.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Den dybe stille ro"

Post a Comment